Leiligheter en Las Palmas til leie enkelt og sikkert

Leiligheter blit tilbudt på Internett på mange sider, men ofte kommer for eventuelle leiere mange usvarte spørsmål. Mange store portaler tilbyr leiligheter fra automatisert databaser "fra det fjerne”, men ofte uten å sjekke objektene selv, eller kjenne til leilighetene. Prefabrikkerte og ofte knappe beskrivelser gir ikke ett skikkelig inntrykk hva en har å vente på bestemmelsesstedet, detaljerte spørsmål er sjeldne mulig.

Selv små "private sider" fora og rubrikkannonserte nettsteder tilbyr boliger eller andre tjenester, feil informasjon kan bli straffet, men en kan neppe forandre på rubrikkannonser eller oppslagstavler da meldingene ofte er anonyme og ved problemer kan det være vanskelig å finne den ansvarlige.

Også (privat) utleiere på plassen kan sjelden nok norsk til detaljerte spørsmål om booking eller klager. Las Palmas-24 Team er med dem hele året direkt fra Las Palmas med råd og hjelp. Vi kjenner alle viste leiligheter, også andre med alle deres fordelene og ulempene i detalj, også hjelpe vi til i en nødssituasjon på stedet.